Küldj ajándék biztosítást annak, aki számít! Semmi trükk. Ez most ingyen jár.

Akciónk 2015. november 30-án lejárt!

planeA Neked is! biztosítás egy évig baleseti védelmet nyújt azoknak, akitet megajándékoztak vele és is elfogadták azt. Ezért senkinek nem kellett fizetnie.

Azonban akciónk 2015. november 30-án éjfélkor lezárult, így már sajnos nem ajándékozhatsz és nem is köthetsz Neked is! biztosítást.

Honlapunkon még többet megtudhatsz a Neked is! biztosításról!

Mire jó ez a biztosítás?

A "Neked is!" biztosítás egy egy évre szóló, ingyenes balesetbiztosítás, amely anyagi segítséget nyújt Neked és szeretteidnek, ha arra szükség lenne.

Tényleg 0 Ft ez a biztosítás?

A biztosításnak nincsenek rejtett költségei, valóban 0 Ft és egy év után automatikusan megszűnik. Sem neked, sem az ismerősődnek nem kell fizetni érte.

Miért ingyenes a biztosítás?

Bármilyen furcsa, tényleg azt gondoljuk, hogy egy ilyen biztosításra mindenkinek szüksége van. Fontosnak tartjuk, hogy egyre több és több ember ismerje fel, hogy a biztosítás nem felesleges pénzkidobás. Azt reméljük, kampányunk hatására javul majd a biztosítási kultúra Magyarországon.

Miért csinál ilyet egy biztosító?

Mert hiszünk benne, hogy a biztosítás igenis jó – annak ellenére is, hogy az emberek többsége nem érzi fontosnak. Tudjuk: előbb gondolunk az autónk vagy a lakásunk biztonságára, mint a sajátunkra.

Mi ez a Vienna Life? Még sosem hallottam róla.

A Vienna Life Biztosító (korábbi nevén AXA Biztosító Zrt.), mely a bécsi székhelyű Vienna Insurance Group (VIG) leánycége. A VIG Közép-Európa egyik legnagyobb biztosítói cégcsoportja, úgyhogy jó kezekben vagy.